Evenementen
za.
06.
05

150 jaar REURING in de Stad

Wanneer
zaterdag 6 mei

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

Het evenement zal het centrum van Hengelo op zaterdag 6 mei 2017 , na het succes van vorig jaar, voor de tweede keer, in een historisch stadje moet veranderen.

150- jaar terug in de tijd.
Met oude kinderspelen ( hinkelen ,hoepelen touwtjespringen, zaklopen, enz.), koetsen, ringsteken , 150 / 200 in oude historische kleding gestoken figuranten, oude ambachten, demo verkoop uitstallingen op platte wagens, demo veemarkt, stadspoorten, een boeren bruiloft, een Boeren boedelveiling, aankleding van het centrum van Hengelo zang en dans uit die periode, kortom een uniek en bijzonder evenement dat Hengelo een terugblik geeft in de tijd, veel bezoekers tijdens de winkel openstellingsuren van kunnen genieten.

Voor het bezoeken van dit evenement zal geen entree geld gevraagd worden. Het is de bedoeling dat juist veel mensen kunnen genieten van een stuk historie dat jaarlijks op grote schaal in het centrum van Hengelo georganiseerd zal gaan worden. De vele verzoeken van uit de politiek, het publiek, ondernemers uit het centrum, horeca, en markthandelaren om hier een jaarlijks evenement van te maken hebben ons doen besluiten „om die handschoen op te pakken.

Aan het evenement zullen verschillende onderdelen van de Hengelose culturele, maatschappelijke, politieke organisaties zullen deelnemen. Dit ook om de relatie tussen de verschillende organisaties (noaberschap) uit de samenleving tot uitdrukking te brengen.

www.reuringindestad.nl

2017-05-06 10:00:00 2017-05-06 17:00:00 Europe/Amsterdam 150 jaar REURING in de Stad n.v.t.