Evenementen
zo.
21.
05

Actief Cultureel Tuindorp (ACT)

Wanneer
zondag 21 mei, 13:30 tot 17:00

Waar
Tuindorp ’t Lansink
C.T. Storkstraat

Ben je al eens een keer geweest, dan kom je zeker weer kijken. Is het nieuw voor je dan nodigen wij je van harte uit om samen met de mensen van Big Tyms deze culturele wandeling door de wijk Tuindorp ‘t Lansink te maken, waarbij je 9 korte gevarieerde optredens ontmoet. Het is dit jaar voor de derde keer op rij dat act. wordt georganiseerd door de mensen van de Tuindorp toneelvereniging Big Tyms.  Ook dit jaar heeft de organisatie weer gezorgd voor een gevarieerd aanbod.

Voor elk wat wils

Om 13.30 uur is op het plein 1918( middenin Tuindorp ’t Lansink) de aftrap van deze derde act. door een aantal blazers van de Concord Pipe Band. Na het optreden van ongeveer een kwartier gaan de bezoekers in 3 groepen uiteen en bezoeken samen met een gids de drie locaties waar steeds twee optredens (van ±15 minuten) worden gegeven. In de Tuinzaal bij de vijver treedt zangeres Fabiënne Mucuk op (deelnemer aan “The Voice”) en toneelgroep Big Tyms brengt de eenakter “De lamme en de blinde”. In de kerk aan de Oelerweg (van Webton) is een optreden van verhalenvertelster Margot Vermeulen en een optreden van de band “Redstone”. In het wijkcentrum aan de Twijnstraat is een optreden van het koor XXL afgewisseld met urban dance van Tom Nieuwenweg. Tijdens de wandeling van locatie naar locatie ontmoet u nog andere optredens o.a. straattheater van “Raar Bezoek”.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, want bij de Tuinzaal aan de vijver is een gezellig terras . Hier is ook de after party die om 17.00 uur begint.

Vanaf nu kunt u kaarten à € 10,= reserveren bij Ina Braam
Tel: 06-16243772 of per mail inabraam@home.nl