Evenementen
zo.
19.
02

André het astronautje (3+)

Wanneer
zondag 19 februari, 16:00 tot 17:00

Waar
Rabotheater Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Welk kind droomt er nou niet van om astronaut te worden? Met een raket de ruimte in! Op de maan lopen! Astronaut André Kuipers is de enige Nederlander die maar liefst twee keer de ruimte in is geweest. Tijdens zijn tweede ruimtereis was zijn zoontje jarig en speciaal voor hem schreef hij het boek André het astronautje. Het is het eerste kinderboek dat in de ruimte geschreven is.

Het rijk geïllustreerde boek André het astronautje werd zo’n succes dat het inmiddels tienduizenden keren is verkocht. De makers van de succesvolle Buurman & Buurman theatervoorstellingen bewerkten dit sprookjesboek tot een prachtige muzikale voorstelling over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en… kaasfondue. Claudia de Breij schrijft de liedjes. Zal het André het astronautje lukken om naar de maan te gaan?

André het astronautje is een vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. André Kuipers was zelf actief betrokken bij de totstandkoming van deze leuke kindervoorstelling. Een bijzondere ruimtereis in 3D. Dus… 3D-bril op and Ready for Take-Off!

Workshop ‘Rondje Theater’ voor kleuters (4 t/m 6 jaar):
Neem bij deze voorstelling ook deel aan de workshop ‘Rondje Theater voor Kleuters’. Durf jij in de magische wereld van het theater te duiken? Net als de acteurs in de voorstelling? In de kleuter theaterworkshop word je voor even iemand anders in een wonderlijke wereld waarin alles kan gebeuren.

De workshop kost € 5,- en begint om 14.45 uur. De workshop is te reserveren in combinatie met de voorstelling in stap 4 van het reserveerproces.

www.rabotheater.nl