Evenementen
wo.
10.
05

BAM! Gallery

Wanneer
woensdag 10 mei
t/m vrijdag 26 mei
16:00 tot 17:00

Waar
HeArtGallery

Het BAM! Festival presenteert: De BAM! Gallery

Vol trots presenteert de organisatie van het BAM! Festival de BAM! Gallery: een expositie in de HeArtgallery die in het teken staat van het 10-jarig jubileum van ons festival. De officiële opening van de BAM! Gallery vindt op 30 april om 16:00 uur plaats en wordt verzorgd door onder andere André Manuel en het bestuur van het BAM! Festival.

Het BAM! Festival viert haar tiende verjaardag. Tien jaar vol muziek, kunst, theater en vooral veel … Ter ere van dit mooie jubileum is het BAM! Festival een samenwerking aangegaan met de HeArtgallery in Hengelo. Twee culturele harten versterken elkaar tijdens de BAM! Gallery: een expositie over tien jaar BAM!, de artiesten die op ons podium hebben gestaan, een stukje geschiedenis over het festival en het Prins Bernhardplantsoen en niet te missen de Gezichten van BAM!, de jubileumcampagne waar we tien gezichten achter het BAM! Festival uitlichten. De BAM! Gallery is tot 17 mei te bezoeken, voor de openingstijden verwijzen we u graag door naar de website van de HeArtgallery (http://heartgallery.info)

Benieuwd naar de BAM! Gallery? De organisatie nodigt u van harte uit om op 30 april vanaf 16.00 uur de officiële opening van de expositie te vieren.

www.heartgallery.info

BAM! Gallery