Evenementen
wo.
19.
04

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Wanneer
woensdag 19 april, 20:00 tot 22:00

Waar
Rabotheater Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Legendarisch, bikkelhard en humoristisch relatiedrama: George en Martha zijn terug! In de toneelklassieker ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ hebben zij elkaar lief, drinken mateloos en tarten elkaar tot het uiterste.

Edward Albee schreef dit stuk als verhaal over het falen van de Amerikaanse droom, van het perfecte huwelijk, de harmonieuze familie en het persoonlijke succes. Een van de beste toneelstukken ooit geschreven. Carine Crutzen (‘Oud Geld’, ‘Majesteit’, ‘De Kersentuin’) speelt Martha en Warre Borgmans (Zuidelijk Toneel, Blauwe Maandag Compagnie) is George. Dragan Bakema (‘Zout op mijn huid’, ‘Borgen’, ‘Dokter Deen’) en Yara Alink (‘De Kersentuin’) spelen het jonge stel Nick en Honey.

Tekst: Edward Albee
Bewerking en regie: Johan Doesburg
Met: Carine Crutzen, Warre Borgmans, Dragan Bakema en Yara Alink

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

www.rabotheater.nl/theater/wie-is-er-bang-voor-virginia-woolf-hummelinck-stuurman-theaterbureau-carine-crutzen-warre-borgmans-yara-alink-dragan-bake/19-04-2017-20-00/