Evenementen
vr.
14.
04

Conny Janssen danst – HOME

Wanneer
vrijdag 14 april, 20:00 tot 23:00

Waar
Rabotheater Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Connie Jansen Danst bestaat dit jaar 25 jaar en viert het jubileumjaar in de grote zaal met ‘HOME’. Wat betekent ‘thuis’? Waarbij ben je thuis, wat maakt dat je je thuis voelt? Waartoe behoor je? Leidende gedachte voor het ‘HOME’ is: ‘Als je mijn wortels ontkent, dan ontken je mij.’ Conny Jansen werkt hierbij met een avontuurlijk ensemble van dertien dansers. Zowel jonge talenten als bekende gezichten. Maar ze werkt ook  met live muziek en speciaal voor de voorstelling nieuw gecomponeerd werk.

Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op nationale en internationale festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge choreografen krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is daarmee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.
TIP: bestel de Danspas, 14 dansvoorstellingen voor slechts € 82,50.

www.rabotheater.nl/theater/home-conny-janssen-danst/14-04-2017-20-00/