Evenementen
zo.
27.
08

Cultuurpodium Houtmaat: The Shadolds & Edith Wieringa Jazz Combo

Wanneer
zondag 27 augustus, 14:30 tot 17:00

Waar
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

The Shadolds

The Shadolds zijn nu een aantal jaren in een vaste bezetting bij elkaar en oefenenen nu wekelijks in het repetitiegebouw van de Hengelose Orkest Vereniging de Eendracht.
Inmiddels heeft de groep al flinke bekendheid verworven door deelname aan een aantal muziekfestivals en met diverse optredens in binnen- en buitenland, waaronder optredens bij het Proef-Eet Festival in Enschede en onlangs nog in het Rabotheater in Hengelo.Het succes van de groep ligt in hun “no nonsense” muziek, pure live muziek, dus geen midi’s of playback, en de inmiddels door velen geroemde live-sound van deze groep die weinig of niets afwijkt van de originele muziek.
In de wekelijkse repetities wordt dan ook altijd aan de uitvoering van het te repeteren muzieknummer zoveel “geslepen” en “geschaafd”, totdat het muzieknummer “staat” en klaar is om op te nemen in het repertoire. Naast een “feest der herkenning” van deze jaren ’60 muziek, zijn The Shadolds daarbij niet éénkennig en schuwen ook een uitstapje naar de welbekende hits van Roy Orbison en Buddy Holly niet! Prachtige zang- en gitaarnummers die iedereen bekend in de oren zal klinken zullen ten gehore worden gebracht! Wie kent ze niet, de wereldhit “Apache”, het fantastische “Wonderful land”, “Atlantis”, “Kon-Tiki” en de bekende filmmuziek “The Deer Hunter”? Bekende hits van Cliff Richard, Roy Orbison en Buddy Holly, zoals “The Young Ones”, “Lucky Lips”, “You got it” en “Peggy Sue” zult u zich zeker herinneren en de sfeer uit de jaren zestig doen herbeleven. Muziek om te dansen, te swingen, of te Rock-and-Rollen, maar ook luistermuziek die menigeen zal ontroeren!

Dit alles onder het motto “Back to the Sixties, have fun!”

Edith Wieringa Jazz Combo
JAZZ, SWING, LATIN, BALLADS, CHANSONS

cultuurpodiumhoutmaat.nl/event/shadolds-edith-wieringa-jazz-combo

2017-08-27 14:30:00 2017-08-27 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat: The Shadolds & Edith Wieringa Jazz Combo n.v.t.
Cultuurpodium Houtmaat The Shadolds & Edith Wieringa Jazz Combo