Evenementen
zo.
23.
04

De Esreinmarkt

Wanneer
zondag 23 april, 10:00 tot 18:00

Waar
Industriestraat e.o.

De Esreinmarkt

De Esreinmarkt heeft als kracht het totaalpakket: het is een braderie, een rommelmarkt, kermis en straattheater ineen! Er is voor jong én oud wat te beleven Ieder jaar bezoeken tussen de 20.000 en 25.000 mensen onze Esreinmarkt. Voor veel mensen is het één grote, gezellige reünie. De verscheidenheid aan handelswaar, de mogelijkheid om voor een habbekrats iets bijzonders te vinden op de rommelmarkt, de kermis attracties voor de kleintjes en de vele gezellige terrassen, muziek en straattheater verklaren het enorme succes van de Esreinmarkt.

37e editie

Zondag 23 april vindt de 37e editie van de Esreinmarkt plaats. Voor de kleintjes biedt de markt diverse kermisattracties, pony rijden, springkussens, een echte kinderboerderij, Clown Funny, Clown Henkie, schminken en ga zo maar door….. Er zijn diverse demonstraties, o.a. van de Hengelose Gymnastiekvereniging met turn-, dans-, en skatehockeydemonstraties en Clinics, Stip Entertainment, Statues Alive, straattheater, etc. De 37e editie van de Esreinmarkt is een speciale; de markt wordt uitgebreid richting winkelcentrum Hart van Zuid / Dikkersplein. De winkels hier doen allemaal mee, en ook hier zal veel activiteit zijn.  Wij als organisatie zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking, met een groot aantal enthousiaste ondernemers, een fantastische uitbreiding voor de Esreinmarkt…!

Braderie, rommelmarkt en kleedjesmarkt

Natuurlijk een grote braderie met 200 kramen, 100 kramen rommelmarkt en een kleedjesmarkt voor de kinderen (deze is sinds vorig jaar uitgebreid met een kleedjesmarkt voor volwassenen, om mensen die geen kraampje hebben weten te bemachtigen voor de rommelmarkt een alternatief te bieden) oude ambachten, kunstenaars, standwerkers, echt niets ontbreekt !

Muziek

Over de hele markt zal er muziek ten gehore worden gebracht….over de markt lopen de Anklooiers (blaaskapel), de Scarecrows (country&folk-muziek)treden op bij terras Salon Prinsen, op het podium bij het Dikkersplein speelt de Backtrackbluesrockband en de Bent wie je Band (een pop-rock cover band) Op het grote podium bij de Zoalt-toorn Dirk Meeldijk, Mark Doldersum, John Russel JR en Femke Hengeveld.

Een plek aanvragen kan via deze link: www.esrein-markt.nl/#aanvragen 

www.esrein-markt.nl

De Esreinmarkt | Wij zijn Hengelo