Evenementen
vr.
25.
08

Heerlijk Hengelo

Wanneer
vrijdag 25 augustus
t/m zondag 27 augustus

Waar
Burgemeester Jansenplein
Burgemeester Jansenplein 1
7551 EC Hengelo

Hengelose restaurants presenteren zich!

Welkom bij Heerlijk Hengelo! Hét culinaire proefevenement van Hengelo. Restaurants presenteren hun menukaarten middels klein gerechtjes tijdens een evenement met meer dan 10.000 bezoekers. Op het HeerlijkPlein genieten de gasten van eten en drinken. De gerechten betaalt u met HH’s, de betaaleenheid tijdens drie dagen eetplezier. Hengelo verzamelt zich massaal op het event en ontmoet elkaar op informele wijze.

Deelnemers

Umami, Foodclub Merlijn, Proefwerck, Three Musketeers, Stravinsky, de Heerlijckheid, De Blauwe Engel, Brasserie So Nice, Twents Proeflokaal, Van der Poel IJs, Flooresso, Bombay Spice, Wapen van Beckum, Intenzo, Square, Cabelleros en Steakhouse Argentina. Heerlijk Hengelo volgt culinaire en horeca-trends, zoals de de snelle opkomst van GIN (in combinatie met Tonic) en cocktails. Bij de komende editie van Heerlijk Hengelo zal er dan ook een heuse Gin en Cocktailbar zijn. Deze wordt verzorgd door het Hengelose bedrijf VanderLinde&Nijhof, experts in liquors.

Masterclass Maurits van der Vooren op Heerlijk Hengelo 2017

We hebben een gast van formaat weten te strikken: Maurits van der Vooren. Naast zijn werkzaamheden als souschef bij Latour*, het Michelinster restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is Maurits een echte meester in de patisserie. Tijdens zijn Masterclass deelt Maurits zijn filosofie over dessertbereidingen en laat hij u vooral erg veel van zijn creaties zien (en natuurlijk ook proeven). Ook laat hij zien hoe je met de mooie producten van Iceberg Company (Instant Glass Freezer en The Dry Ice Tube) mooie presentaties kan maken.
De Masterclass vindt plaats op zondag 27 augustus van 16.00 – 18.30 uur op het plein van Heerlijk Hengelo.

Proef! Geniet! & Beleef!

Heerlijk Hengelo, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 op het Burgemeester Jansenplein.

Openingstijden

Vrijdag 25 augustus: 17 – 01 uur
Zaterdag 26 augustus: 15 – 01 uur
Zondag 27 augustus: 15 – 01 uur

 

www.heerlijkhengelo.nl

2017-08-25 00:00:00 2017-08-27 00:00:00 Europe/Amsterdam Heerlijk Hengelo n.v.t.
Heerlijk Hengelo | Wij zijn Hengelo