Evenementen
zo.
23.
04

Het Filiaal theatermakers – De Grote Illusionist (8+)

Wanneer
zondag 23 april, 00:00 tot 00:00

Waar
Rabotheater Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Magisch muziektheater dat barst van de verhalen, illusies en live muziek.

Over een kleine jongen die ervan droomt om een briljant goochelaar te worden, over liegen en bedriegen en een konijn dat telkens weer opduikt. Maar ook over de keerzijde van glitter en glamour en over een assistente, die al het werk doet en nooit eens applaus krijgt.

Hoofdrolspeler Ramses Graus ging in de leer bij Ronald Moray (goochelaar en illusionist) en ontving voor ‘De grote illusionist’ de Gouden Krekel 2015 voor meest indrukwekkende podiumpresentatie: “Graus heeft zich zeldzaam goed bekwaamd in bedrieglijke goochelarij waardoor hij niet alleen bedwelmt en ontroert met zijn stem en spel, maar ook met luchtfietserij, verdwijntrucs en gevoel voor variété.”

Workshop TOP SECRET

Bij deze voorstelling wordt een theaterworkshop aangeboden: Hoe doe je dat eigenlijk, je publiek misleiden? En welke eigenschappen heb je daar voor nodig? In de workshop TOP SECRET lichten we een tipje van de sluier op. Zorg dat je fit bent er wordt namelijk hard gewerkt. O ja, er is één eis die we aan alle deelnemers stellen: je moet een geheim kunnen bewaren! Deze kost € 5,- en begint om 13:00 uur. De workshop is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 8-12 jaar voor slechts € 24,00.

www.rabotheater.nl