Evenementen
zo.
18.
06

Kunstmarkt Tuindorp

Wanneer
zondag 18 juni, 12:00 tot 17:00

Waar
Tuindorp
Vijverlaan
7553 CD hengelo

Voor de 19e keer tonen kunstenaars rondom de Tuindorpvijver in Hengelo hun werk aan het publiek. Op zondag 18 juni aanstaande wordt van 12:00 – 17:00 uur de jaarlijkse kunstmarkt georganiseerd in de mooie wijk Tuindorp ’t Lansink in Hengelo. Ruim 150 kunstenaars zullen hun kunstwerken presenteren en te koop aanbieden. De kunstenaars uit Nederland, Duitsland en België bestaan uit o.a. beeldhouwers, kunstsmeden, schilders, keramiek- en glaskunstenaars. Er is een mix van kunst voor binnen en buiten te bekijken. Het jaarlijkse evenement trok het afgelopen jaar duizenden bezoekers.

Terras

Er is een gezellig terras waar u kunt pauzeren en de sfeer van Tuindorp ’t Lansink kunt proeven onder het genot van een verfrissend ijsje van van der Poel, een kopje koffie, een drankje of een hapje.

Leuk randprogramma

Diverse muziek, theater en dansoptredens zullen de hele middag verzorgd worden door deelnemers van Oyfo. Ook is er een optreden van Bigband Hengelo, bestaande uit 20 enthousiaste muzikanten onder de begeleiding van Sander Zweerink. Ook zal Maple Suit optreden, met een mix van warme rock.

Boekenmarkt

Het Tuindorpbad houdt een gezellige boekenmarkt, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan het bad.

Informatie Meer informatie is te vinden op onze website: www.kunstmarkttuindorp.nl

www.kunstmarkttuindorp.nl