Evenementen
vr.
17.
02

Lunchconcert masterstudenten

Wanneer
vrijdag 17 februari, 12:30 tot 13:30

Waar
Lunchconcert masterstudenten

Lunchconcert verzorgd door 2 masterstudenten klassiek piano van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Mateo Barbagelata Alonso werd geboren in Madrid in 1990 en studeert op dit moment bij docent Frank van der Laar aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hij startte zijn muzikale carrière in Madrid aan het conservatorium bij pianiste Belinda Sanchez. Hij volgde diverse masterclasses en nam deel aan verschillende internationale pianocursussen. Als solo-pianist maakte hij zijn debuut in het CSKG orkest met dirigent Borja Quintas waarin hij Chopin’s tweede pianoconcert speelde.

Pablo Alonso werd geboren in 1991, in Málaga (Spanje). Hij behaalde zijn bachelorexamen bij Alexander Kandelaki en verhuisde hierna naar Nederland, waar hij op dit moment bij docenten Frank van der Laar en Frank Peters studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hij heeft in diverse concerten door heel Spanje gespeeld en is o.a. pianist in het Welterusten Trio (klarinet, cello en piano), waarmee hij diverse concerten heeft gespeeld door heel Spanje.

Vandaag brengen zij werken van o.a. Ludwig van Beethoven en Robert Schumann. Het lunchconcert begint om 12.30 uur, duurt een uur en is gratis toegankelijk.

Publiek is van harte welkom, de toegang is gratis.

muziekschoolhengelo.nl/agenda/301-lunchconcert?date=2017-02-17-12-30

Muziek | Wij zijn Hengelo