Evenementen
vr.
02.
06

Stork Nacht van Hengelo

Wanneer
vrijdag 2 juni, 16:30 tot 23:55

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

Stork Nacht van Hengelo

Tienduizenden bezoekers en de wielertop. 90 kilometer in nog geen 2 uur. Met winnaars als Jan Ullrich, Gerrie Kneteman, Hennie Kuiper, Joop Zoetermelk, Eric Breukink, Rudie Kemna, Johan Museeuw, Erik Dekker, Michael Boogerd, Joost Posthuma, Robbie Mc Ewen, Karsten Kroon, Lars Boom & Tyler Farrar. Wie zal er dit jaar winnen?

(Voorlopige) programma

16h30 – Start Masters 40+
18h00 – Start Amateurs
20h15 – Start Wieler Hoofdprogramma

Renners

De Nacht van Hengelo wist met olympisch kampioene Anna van der Breggen, wereldkampioene Amalie Dideriksen en vedetten als Marianne Vos en Kirsten Wild al de nodige sterren van het wegwielrennen te strikken. Maar op vrijdag 2 juni zijn ook twee wereldkampioenes in het veld actief in deze wegwedstrijd. Het gaat om de Belgische Sanne Cant (elite-vrouwen) en de Nederlandse Annemarie Worst (beloften-vrouwen).

Muziek

Vorig jaar werkten Metropool en de Nacht van Hengelo voor het eerst samen en dat beviel zo goed dat we er ook dit jaar weer een feest van gaan maken op het Marktplein in Hengelo. De Nacht draait om wielrennen, maar de gezelligheid er omheen is minstens net zo belangrijk! Altijd een topsfeer! Zo’n Nacht van Hengelo wordt nog mooier met een paar top-acts!

Randgebeuren

Het randgebeuren kent vanaf 16.00 uur op de Telgen/Enschedesestraat de traditionele braderie. Met 60 kramen koopwaar en snuisterijen een van de grootste braderieën van het Oosten. Interesse om als standhouder op de braderie te staan? Schrijf u in!

 

www.nachtvanhengelo.nl