Evenementen
za.
21.
10

Repair Café

Wanneer
zaterdag 21 oktober, 10:00 tot 13:00

Waar
Wijkcentrum de Tempel
Booggang 2
7552 JZ Hengelo

Repair Café

Kom naar het Repair Café in Hengelo. Repareren is een snel verdwijnende kunst die nodig een comeback moet maken. Gelukkig zijn er nog mensen die deze kunst uitstekend beheersen. Zo ook onze vrijwilligers! Zij delen deze vaardigheid en kennis graag met u.

Nou is het niet zo dat u uw kapotte apparaat afgeeft en later weer ophaalt. Er wordt alleen gerepareerd bij het repair café zelf en we benoemen u daarbij tot assistent bij uw eigen reparatie. De bedoeling is om u te laten zien en ervaren dat repareren loont. Eigenlijk zijn onze reparateurs ook een beetje onderwijzer.

Wie niets heeft om te repareren, neemt gezellig een kop koffie of thee, of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

www.repaircafehengelo.nl

2017-10-21 10:00:00 2017-10-21 13:00:00 Europe/Amsterdam Repair Café n.v.t.
Repair Café | Wij zijn Hengelo