Evenementen
za.
18.
03

Repair Café

Wanneer
zaterdag 18 maart, 10:00 tot 13:00

Waar
Wijkcentrum de Tempel
Booggang 2
7552 JZ Hengelo

Repair Café

Kom naar het Repair Café in Hengelo. Repareren is een snel verdwijnende kunst die nodig een comeback moet maken. Gelukkig zijn er nog mensen die deze kunst uitstekend beheersen. Zo ook onze vrijwilligers! Zij delen deze vaardigheid en kennis graag met u. Nou is het niet zo dat u uw kapotte apparaat afgeeft en later weer ophaalt. Er wordt alleen gerepareerd bij het repair café zelf en we benoemen u daarbij tot assistent bij uw eigen reparatie. De bedoeling is om u te laten zien en ervaren dat repareren loont. Eigenlijk zijn onze reparateurs ook een beetje onderwijzer.

 Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om het (samen) repareren. Van het herstellen van meubels, het weer aan de praat krijgen van elektronica tot het repareren van tuingereedschap en koffiezetapparaten. Deze maand, met de grote schoonmaak in aantocht, is er speciale aandacht voor het repareren van stofzuigers.

Daarnaast is er is er tijdens dit Repair Café, bij voldoende belangstelling, de startbijeenkomst van de eerste van drie bijeenkomsten van de cursus “Eenvoudige reparatietechnieken in en om huis”. Deze cursus kost 5 euro per bijeenkomst (inclusief koffie). Aanmelden op hengelorepaircafe@gmail.com of bij het beheer van de Tempel.

www.repaircafehengelo.nl