Evenementen
za.
02.
09

SINS of IBIZA

Wanneer
zaterdag 2 september, 18:30 tot 23:59

Waar
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Sins op Ibiza presenteert op een unieke locatie een unieke sfeer. Zaterdag 2 september wordt Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo omgetoverd tot dé dancetempel. DJ’s brengen vanaf het water het publiek in extase. De organisatie rekent er op dat zeker 3.000 bezoekers zullen genieten van het dance event in een zomerse sfeer. Sins of Ibiza is het feel good dance evenement waar je bij wilt zijn.  Zaterdag 2 september wordt een heerlijke dansvond in de buitenlucht met een geweldige sfeer. Save the day, kom genieten van muziek, een heerlijk drankje en hapje. Leg jouw bezoek aan Sins of Ibiza vast met een foto. Deel deze foto op Facebook of Instagram met de hashtag #soi2017. En maak kans op de reis aangeboden door Corendon om heerlijk te chillen op de stranden van Ibiza.

Line up

De Brabantse DJ Funkerman staat garant voor de opening van Sins of Ibiza. Laat je verrassen en geniet mee van de openingsact. Met publieksvriendelijke house weet hij het publiek te raken.

Rond 20.30 uur zal Gerard Ekdom op het podium verschijnen. Deze sympathieke radio DJ heeft eigenlijk geen introductie nodig. Op Sins of Ibiza neemt Gerard het publiek mee op reis in de ontwikkeling van de dancemuziek vanaf 1990 tot heden.

DJ La Fuente’s vliegt van festival naar festival. Hij is dit jaar van de partij in Hengelo. Deze bevlogen DJ draait met evenveel passie op Sins of Ibiza in ons eigen land.

East & Young is dit jaar wederom van de partij. En Marc Vano en Ivo de Jong hebben laten weten zich te verheugen op Sins of Ibiza. Ze zullen ook dit jaar zorgen voor een geweldige afsluiting van het event.

Overig

Dresscode white, deuren open 18.30 uur, aanvang festival 19 uur eind 01 uur. Kaarten koop je via www.sinsofibiza.nl

 

www.sinsofibiza.nl

2017-09-02 18:30:00 2017-09-02 23:59:00 Europe/Amsterdam SINS of IBIZA n.v.t.
SINS of IBIZA | Wij zijn Hengelo