Evenementen
zo.
04.
06

Twents Speciaalbier Festival 2017

Wanneer
zondag 4 juni, 13:00 tot 19:00

Waar
Hazemeijer Hengelo
F. Hazemeijerstraat 400
7555 RJ Hengelo

 

Op het Hazemeijer terrein in Hengelo wordt op zondag 4 juni het Nederlandse speciaal bier gevierd. Rondom de Twentse Bierbrouwerij aan de Tuindorpstraat laten bierbrouwers uit heel Nederland het publiek kennis maken met zeer uiteenlopende bieren.

Maar liefst 26 brouwers uit alle hoeken van Nederland verzamelen zich rondom de Twentse Bierbrouwerij, op het industriële erfgoed Hazemeijer in Hengelo. Van Walhalla Craft Beer uit Amsterdam tot dorpsbrouwerij D’n Drul uit Groesbeek. Van De Kleine Beerbrouwerij tot de Witte Leeuw. Allemaal kleine brouwers waarvan de bieren niet in elke supermarkt of slijter staan.
Rebelse Rooie, Blonde Johannes, Groningse Glorie of een Lellebel. Deze en de maar liefst 96 andere speciaal bieren zijn volgende week te proeven tijdens het Twents Speciaalbier Festival in Hengelo.

Naast alle speciaal bieren is er een gezellige foodmarket met onder andere Italiaanse steenovenpizza’s en Low & Slow BBQ food van de winnaars van Grillmasters 2016. De muzikale invulling wordt verzorgd door de live bands ‘Reservegetal 17’ en ‘The Powerfactory”. En ohja, mannen laat jullie baarden staan, want tijdens het festival is de Hengelose Barbier Baard & Haar ook aanwezig!

Locatie: Hazemeijer terrein Hengelo
Tijden: 13:00 – 19:00 uur

www.twentsspeciaalbierfestival.nl