Evenementen
vr.
30.
06

Zing Nederlands met me

Wanneer
vrijdag 30 juni, 19:30 tot 20:30

Waar
Bibliotheek Hengelo

Zingenderwijs Nederlands leren, dat kan nu ook in Hengelo

Zing Nederlands Met Me: een uur lang verschillende Nederlandse liedjes zingen met muzikanten in Bibliotheek Hengelo. Dat is wel een hele gave manier om Nederlands te leren.
Welkom in Hengelo organiseert, in samenwerking met de Bibliotheek Hengelo, Taalpunt Menthol in 2017 elke laatste vrijdag van de maand, van 19.30 -20.30 uur, Zing Nederlands Met Me. Uit volle borst meezingen? Kom ook en swing it out! De toegang is gratis. Vanaf 19:00 staat er koffie en thee voor je klaar.

Bijzondere cursus Nederlands

Elke laatste vrijdag van de maand kunnen vluchtelingen, expats en andere geïnteresseerden terecht in Bibliotheek Hengelo voor een bijzondere cursus Nederlands. Zing Nederlands Met Me is om Nederlands te leren, omdat een andere taal leren nou eenmaal zingend vlotter gaat, maar ook om even te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. Een uur lang worden er bekende Nederlandse nummers gezongen en zo kunnen de aanwezigen al zingend de taal beter leren kennen. Het is gezellig, samen zingen schept een band en je leert gaandeweg wat Nederlands.
Iedereen van de wereld die Nederlands wil leren en/of lekker uit volle borst zingen is welkom! Goed kunnen zingen is geen vereiste, plezier in zingen wel!

Liedjes

Bekende Nederlandse liedjes als: Ik hou van jou, Iedereen is van de wereld, Dromen zijn bedrog, Aan de Amsterdamse grachten, Mijn opa mijn opa, Droomland, Daar in het kleine café aan de haven.

www.bibliotheekhengelo.nl

Zing Nederlands met me Hengelo | Wij zijn Hengelo