Eten & Drinken

Braziliaans restaurant Cariocas

Braziliaans restaurant Cariocas
Marskant 34
7551 BW Hengelo

Braziliaans restaurant Cariocas brengt een stukje eten van Brazilië naar Hengelo.

Sinds april 2015 is Hengelo een uniek restaurant rijker. Cariocas aan de Marskant 34 serveert namelijk typisch Braziliaanse gerechten. Het vlees wordt door de koks aan tafel gesneden vanaf grillspiezen.

‘Eatertainment’ staat voorop

Albert Wassink geeft aan dat het een veel gestelde vraag was van gasten om à la carte te kunnen eten bij Cariocas: “Speciaal voor hen hebben we nu een kaart samengesteld met heerlijke voorgerechten, rijk gevulde soepen en de lekkerste steaks van Hengelo bereid op de houtskoolgrill. De rodízio blijft gewoon bestaan, want dit soort ‘eatertainment’ is enorm populair bij restaurantgasten. Dat is ook de reden dat we nu naar een open keuken gaan. Uit eten gaan draait allemaal om beleving en met die beleving zit het bij Cariocas wel goed.”

All you can eat

Wij zijn het walhalla voor de ware vleeseter wat wij serveren in een uniek “All you can eat”concept. Naast de picanha, lam, kip, bief, cupim etc. wat van de houtskool barbecue komt is er een uitgebreid warm buffet met Braziliaanse specialiteiten en een salade buffet zodat er voor ieder wat is, zelfs voor de vegeteriër. U kunt 2,5 uur onbeperkt genieten van al onze heerlijke gerechten voor maar € 27,50 p/p incl. frisdrank, koffie en thee.Braziliaans restaurant Cariocas | Wij zijn Hengelo

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag 17 tot 21 uur
Donderdag, vrijdag en zaterdag  17 tot 22 uur
Zondag 16.30 tot 21 uur