Hengelo 500

H500Hengelo 500 | Wij zijn Hengelo

De H500 is een zakelijk initiatief van Bureau Hengelo met de ambitie ons economische klimaat te versterken. Met behulp van verschillende marketingactiviteiten proberen we onze mooie stad onder de aandacht te brengen bij bewoners, bezoekers en ondernemers.

Word ambassadeur!

 Ook jouw organisatie kan een bijdrage leveren aan onze citymarketing. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van Hengelo in jouw eigen communicatiemiddelen.  Je kunt ook citymarketingpartner worden. Via één van onze partnerpakketten lever je dan een bijdrage aan  onze evenementen en marketingactiviteiten. Je helpt ons hiermee Hengelo nog aantrekkelijker en levendiger te maken. En … hoe aantrekkelijker Hengelo, hoe populairder jouw onderneming!

Meer weten? Schrijf je in of kom langs voor meer info! 

In deze H500 flyer lees je meer over de verschillende partnerpakketten (leisure, business of premium partner) en de voordelen die dat oplevert. Daarin vind je ook het inschrijfformulier. Wil je eerst meer informatie? Kom geheel vrijblijvend bij ons langs aan de Beursstraat of bel ons op 074-2501080. Tot snel!

Leden

Wil je weten wie er ook citymarketingpartner zijn? Kijk hier.

Speciale aanbieding voor SCH- leden

Voor ondernemers in de binnenstad, de SCH-leden, is er een speciale aanbieding. Meer hierover lees je hier: voordeel voor alle SCH-leden.