Koopzondagen

Alle winkels in Hengelo mogen op de zondag de deuren openen tussen 6.00 en 22.00 uur. Kijk op de websites van de winkels die je wilt bezoeken of ze op zondag geopend zijn en op welk tijdstip.

Binnenstad

In de binnenstad zijn de winkels in ieder geval elke laatste zondag van de maand geopend.

Koningsdag binnenstad

Het bestuur van de SCH heeft besloten geen advies af te geven over winkelopeningstijden op Koningsdag, 27 april. Het is aan de ondernemers zelf  om te beslissen om wel of niet open te zijn. Ondernemers die het interessant vinden om open te gaan willen we erop attenderen dat de Hengelose Oranje Vereniging (HOV) op diverse centrumlocaties activiteiten organiseert.
Een van de activiteiten is dat voor winkels die gesloten zijn verkoopkramen kunnen worden geplaatst. Binnenkort ontvangt u een overzicht van de HOV activiteiten en waar u zich kunt melden als u een verkoopkraam wilt huren. Ook kunt u bij de HOV aangeven dat u geopend bent. Er wordt dan geen verkoopkraam bij u voor de winkel geplaatst.

Plein Westermaat

Plein Westermaat is iedere zondag geopend en ook op Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag.

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Hengelo.