Overnachten

Wiggers’ Bed and Breakfast

Wiggers’ Bed and Breakfast
Dieselstraat 54
7553 TK Hengelo

Wigger’s Bed and Breakfast heet u van harte welkom in een bijzondere en gastvrije accommodatie in het best bewaarde Tuindorp van Nederland.

 

Graag stellen wij ons voor:
Wij zijn Henk en Yvonne Wiggers. Sinds 2001 wonen wij met onze kinderen Iris, Henk jr. en Guus in het bijzondere pand aan de Dieselstraat 54 in Hengelo Ov. Ons woonhuis betreft een voormalig, tot woonhuis omgebouwde, kleuterschool. Wij wonen hier met veel plezier en bieden graag ruimte aan onze gasten voor een gezellig, comfortabel en gastvrij verblijf.

Onze kamers zijn sfeervol ingericht met aparte zithoek, slaapruimte, werkplek, lcd-tv en eigen badkamer met douche en toilet. Tevens gratis WIFI. De B&B heeft een eigen ingang die middels een trap te bereiken is. In de aparte algemene gastenkamer wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Tevens kan men hier tijdens het verblijf gratis koffie, thee en cup à soup nuttigen.

Tot ziens aan de Dieselstraat 54!Wiggers' Bed and Breakfast | Wij zijn Hengelo


Op basis van 1 persoon : € 55,00 incl. ontbijt van zondag t/m donderdag en € 60,00 incl. ontbijt op vrijdag en zaterdag.
Op basis van 2 personen : € 69,00 incl. ontbijt van zondag t/m donderdag en € 75,00 incl. ontbijt op vrijdag en zaterdag.
Wanneer u geen ontbijt wenst, kunt u € 6,50 per persoon in mindering brengen.